8 novembre 2009

Nou CD “Laud’Ars”

Aquest disc, el primer sota el nom de Laud’Ars, s’edita commemorant el 25 aniversari de la fundació del grup i ha estat dirigit i coordinat per Rafael Márquez Jiménez.

Aquest treball és, doncs, el resultat de moltes hores d’assaig, sempre amenitzades pel director que, excel·lent pedagog, ha estat capaç de donar sentit a les notes que toquem afegint alguna anècdota sobre la història de l’obra o l’autor interpretat.

Rafael Márquez Jiménez va iniciar els seus estudis de guitarra i piano al Conservatori Superior de Música de Barcelona, obtenint el 1994 el Títol Superior de Solfeig, Teoria, Transposició i Acompanyament, així com el de Professor de Piano.
La seva exquisida meticulositat a la direcció ens ha fet gaudir extraordinàriament de les obres gravades. Gràcies a ell hem anat entrant en el cor de les diferents melodies: nota a nota, compàs a compàs.